Värmepump Linköping

Gedigen kunskap inom värmepumpar

Varmt välkommen till företaget Waleijs Kyla & Värme. Vi hjälper dig som är i behov av en värmepump i Linköping. Intresset för att skaffa en värmepump för folk i Linköping men även nationellt har ökat kraftigt. Särskilt när elpriserna har skjutit i höjden. Det är en av de enskilt bästa åtgärderna man kan göra för att få ner uppvärmningskostnaden, att skaffa en värmepump. Mitt företag säljer, installerar och servar värmepumpar. Någonting som vi gärna berättar mera om!

Värme på vintern, kyla på sommaren

En värmepump ger dig ett mycket behagligt inomhusklimat året runt. Behagligt varmt och skönt på vintern och svalka på sommaren.

Mer om mig

Jag som arbetar här på företaget heter Jonas Waleijs och jag har en god kunskap inom allt som rör värmepumpar. Jag kan ge dig råd och svara på eventuella frågor kring värmepumpar.

Kunden är det viktigaste

För mig och mitt företag, så är det kunden som är det viktigaste. Jag planerar och strukturerar arbetet tillsammans med kunden. Jag gör uppföljningar under arbetets gång vid behov. Jag ger alltid full garanti på det arbete som jag har genomfört. Alla som anlitar mitt företag kan känna sig säkra på min kompetens. Jag har många nöjda kunder som i sin tur rekommenderar mig vidare. Med andra ord ett perfekt val av företag för alla, när det kommer till det här med värmepump i Linköping med omnejd.

Hör av dig!

Hör av dig till Waleijs Kyla & Värme, när du vill få svar på något som du undrar över eller om du redan har bestämt dig för att anlita oss. Vi kan ge prisuppgifter och berätta mera om alla fördelar som finns med en värmepump. Gäller det service eller reparation av en redan befintlig värmepump som du har så kan du få en gratis offert! Man kan nå Waleijs Kyla & Värme antingen via telefon eller mejl och kontaktuppgifterna finner du här.

Allt inom värme och ventilation